💯% TIPS MEMUDARKAN PARUT JERAWAT DARI RUMAH (3 MINIT PEMBACAAN)

CARA SEBENAR MEMUDARKAN

PARUT JERAWAT SEMUDAH

A.B.C.~

SIMPLE & BERKESAN 😱

PERSEPSI YANG SALAH TENTANG MEMUDARKAN

PARUT JERAWAT

Di sebabkan kita dah cuba macam-macam produk kat pasaran, kita rasa "THE ONLY WAY" untuk kita 

pudarkan parut jerawat ialah dengan RAWATAN LASER... Betul?

So, kalau itulah realitinya...


Pasti yang mampu sahaja boleh cantik dan pudarkan parut.

Ini kerana, rawatan laser memakan belanja yang sangat TINGGI.


Malah bukan sekali rawatan boleh hilangkan parut, mungkin 10 kali rawatan baru hilang.

OLEH ITU~

Persepsi Tadi Ialah 
SALAH!

Sebenarnya, sekadar menggunakan produk yang ada depan cermin ajaib korang kat rumah je pon dah CUKUP.


Itu sahaja dah mampu membantu korang memudarkan parut jerawat dengan apa yang ada, cuma mungkin ada beberapa perkara yang kurang atau tersilap langkah.

3 LANGKAH MUDAH PUDARKAN PARUT JERAWAT

👇👇👇

Demi menjaga kesihatan EMOSI korang, jom kita terus pergi ke tips yang 
Kak Jue dah sediakan untuk korang di bawah

Langkah 1: Cleanser

Cuci muka, YES! Cuci muka... Pagi dan malam sebelum tido. Jangan pernah lupa cuci muka dengan pencuci muka yang ada dan sesuai dengan kulit korang.


Jika kulit korang sensitif, jangan gunakan pencuci muka yang banyak buih... Contoh cleanser yang sesuai untuk kulit sensitif ialah Cetaphil

(Bukan promote ea, ni antara yang bagus)


Kalau tak sesuai guna laa yang lain, KENAPA PENTING cuci muka ni?

Sebab kita perlu bersihkan rongga kulit kita dari kotoran seperti sebum dan lain-lain...

Langkah 2: Scar Gel

Gunakan produk pemudar parut biasa-biasa yang ada kat pasaran. Mungkin korang boleh dapatkan di farmasi atau boleh support produk-produk local yang berkualiti.


Dah ada, lagi bagus...


Pastikan produk berasaskan "GEL" dan tidak berminyak, kalau tak nak jerawat makin bertambah.

TAPI PRODUK PARUT MACAM MANA NAK GUNA???


Make sure produk parut tu ada salah satu daripada bahan-bahan yang kak jue sebutkan kat bawah ni:

**Dapat dua atau tiga bahan dalam satu produk atau ramuan, lebih baik... Lebih cepat parut dapat dipudarkan... Ini bukan sembang kosong~


(Kat bawah ni kak jue sediakan fakta yang korang sendiri boleh semak di GOOGLE)

1. Alliun Cepa


Alliun Cepa ni ialah ekstrak daun bawang, berdasarkan "research" pada tahun 2012 gel yang mengandungi ekstrak daun bawang ini akan dapat mengurangkan atau menghilangkan parut dalam masa 4 minggu.


Bukti kak jue sertakan dalam gambar di atas ni...

2. Extract Chamomile Flower


Ekstrak bunga chamomile ini sangat bagus untuk memudarkan parut jerawat dalam masa yang singkat jika di bandingkan dengan 2 bahan lain yang kak jue sebut dalam ni kerana...


Bunga chamomile ini mengandungi astringent yang membantu memudarkan parut jerawat dan dalam masa yang sama melembutkan kulit wajah korang.

3. Aloe Barbadensis Leaf Juice


Aloe Barbadensis atau lebih di kenali dengan nama aloe vera ini juga dapat membantu memudarkan parut jerawat

Langkah 3: Sunscreen

Bahagian parut korang TERSANGAT laa sensitif jika di bandingkan dengan bahagian kulit yang lain. 


OLEH ITU, sinaran UV yang ada pada sinaran matahari akan membuatkan parut jerawat korang semakin susah untuk dirawat.


PART ni laa yang ramai GAGAL sebab, ramai orang yang tidak menggunakan SUNSCREEN atau menggunakannya, TETAPI dengan cara yang salah.

Kak Jue akan berikan tips cara pemakaian dari Langkah satu hingga langkah tiga di bawah...

MANA NAK DAPAT SCAR GEL DENGAN 3 BAHAN NI?

Nak cari produk yang ada semua bahan ni bukan mudah, korang mungkin boleh je beli bahan-bahan ni kat pasar or supermarket.


TAPI, tak mungkin sama kerana... Korang perlukan ekstrak kursus daripada setiap ramuan tadi.


Oleh itu, kak jue cadangkan korang KLIK butang LEARN MORE kat bawah untuk dapatkan info produk yang mempunyai 3 bahan utama ni dan telah MEMBANTU memudarkan parut jerawat sejak 2018 lagi.

KLIK UNTUK PEMADAM PARUT JERAWAT

CARA MELAKSANAKAN 3 LANGKAH DI ATAS DENGAN BETUL

KLIK UNTUK DAPATKAN DISKAUN RM70

Kak Jue cadangkan korang KLIK butang "LEARN MORE" di bawah untuk dapatkan produk yang berkualiti yang lengkap dengan 3 bahan yang kak jue sebut tadi.


Mereka tengah buat promosi ANNIVERSARY ke-3 diorang.

**Diskaun sehingga RM70

TESTIMONI YANG MEMBUKTIKAN PRODUK YANG MENGANDUNGI 3 BAHAN DI ATAS SANGAT BERKESAN!

DAPATKAN SEKARANG!

All Rights Reserved by

JUMEA Marketing (SSM: 0028576699-D)

No.11, Palma 2, 

Taman Pulai Hijauan, 81110, 

Johor Bahru, Johor. 

Tel: +6019-290 5089 | Email: jumeasunscreen@gmail.com