DISKAUN 57% + Beli 1 PERCUMA 1 + 5 FREEGIFT + FREE POSTAGE

TERBONGKAR ! 

BAGAIMANA 28,379+ WANITA BERJAYA MENGHILANGKAN 

PARUT JERAWAT

HANYA 2 MINGGU ! 😱

SAPU GEL NI 2 KALI SEHARI JE ~

LEBIH DARI 62,379+ TIUB TELAH TERJUAL SEJAK DI LANCARKAN

100% Save & Approve By Malaysia MOH

Lebih dari 489 influencer,
mua, & artis

dah cuba kaedah ni.

KORANG ADA
MASALAH MACAM NI ?

👇👇👇

KURANG KEYAKINAN DIRI SEBAB
PARUT JERAWAT ?

BUANG BANYAK MASA DEPAN CERMIN NAK COVER PARUT JERAWAT ?

MENJERIT DALAM HATI BILA ORANG TEGUR TENTANG KULIT MUKA

PUDARKAN
PARUT JERAWAT
DALAM
 7 HARI

Mendapat kelulusan KKM

(NOT200806545K)

TANPA ubah rutin skincare yang ada

TAK perlu keluarkan duit yang banyak

TAK payah buat treatment yang menyakitkan

PARUT JERAWAT BUKAN LAGI MASALAH 😱


PARUT JERAWAT PUDAR DALAM 1 MINGGU

Akak ni dah try macam-macam cara, dari guna petua orang dolu-dolu sampai laa BERMACAM-MACAM produk. 


Malangnya tak hilang pon parut tu, TAPI ~ 


Lepas dia gunakan Jumea Scar Gel tak sampai seminggu... 


Muka dia BERSIH dan flawless.

VIDEO PENERANGAN

JUMEA SCAR GEL

ORANG PUTIH PON DAH GUNA JUMEA !

BETUL KE BERKESAN ?

- Bawah ni antara testimoni kami daripada 30,000 pelanggan yang berpuas hati -

👇 👇 👇

BAGAIMANA JUMEA SCAR GEL

MEMBANTU PUDARKAN PARUT ?

TAHUKAH ANDA ???

Sebenarnya kulit kita boleh pudarkan sendiri parut jerawat yang ada kat muka tu.


Tak kira laa parut gelap atau parut berlubang. 


Semuanya boleh hilang & di pudarkan, TAPI ~~~ 


 Kulit perlukan bantuan 5 vitamin yang lengkap.

JUMEA Scar Gel Membantu Dengan...

Membekalkan 5 Vitamin lengkap iaitu vitamin A, B, B12, C, & E kepada kulit berparut. 


Ini membantu menggalakan proses pertumbuhan semula cell kulit yang mati akibat parut.

JENIS PARUT YANG JUMEA MAMPU RAWAT

Ice Pike Scars

Rolling Scars

Boxes Scars

Hypertrophic Scars.

CARA PENGGUNAAN.

LANGKAH 1

Pastikan kawasan parut anda telah dibersihkan.

LANGKAH 2

Sapukan JUMEA Scar Gel di kawasan parut 2 kali sehari.

LANGKAH 3

Pakai dengan konsisten dan lihat parut anda pudar.

BERITA BAIK UNTUK ANDA!

Jika anda order sekarang, kami berikan 5 Special Freegift secara PERCUMA!

Bonus-bonus ini diberikan hanya jika order di laman ini sahaja. Anda dapat semua bonus ini HANYA jika anda order sekarang.

FREE 1 Bag Unicorn

FREE 3 Face Mask

FREE 1 Make Up Puff Sponge

Produk Ini Mempunyai 100% Jaminan Wang

Dikembalikan Tanpa Banyak Soal!


Kami sangat yakin JUMEA Scar Gel mampu membantu untuk memudarkan dan mencantikkan kulit anda. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk kembali cantik dan berkeyakinan tanpa parut secara ‘natural’. 


Oleh sebab itu, kami beri jaminan 100% wang anda dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 60 hari.

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG 

SAMPAI, AMACAM?

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan? 

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam

website ni, dan bayar pada posmen bila barang 

anda sampai nanti. 

  1. Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima. 
  2. Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen DHL ketika barang sampai. 
  3. Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran. 
  4. TIADA caj tambahan.

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT !

00Days
00Hours
00Minutes
00Seconds

Jom dapatkan SEKARANG pada harga 57% diskaun dan 5

special freegift ini, klik button ‘Order Sekarang’ di bawah 

untuk tempahan

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM105 dan tiada bonus akan diberikan.

PROMO Beli 1 percuma 1

RM90/SET
JUMEA Scar Gel (PROMO)
RM210.00 MYRRM90.00 MYR

PEK PERCUBAAN (TIADA FREEGIFT)

RM70/KOTAK
JUMEA Scar Gel (Trial Set)
RM105.00 MYRRM70.00 MYR

TIADA CAS PENGHANTARAN

100% Free Seluruh Malaysia

100% JAMINAN PULANGAN WANG

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk

BARANG SAMPAI BARU BAYAR

Boleh order dahulu, bayar kemudian kepada posmen ketika barang sampai. 100% selamat!

1. Adakah produk ini dijamin selamat?

Ya, JUMEA Scar Gel telah didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor kelulusan iaitu NOT200806545K. Gunakan dengan yakin.

2. Adakah produk ini dijamin halal?

Ya, kami amat menitikberatkan perihal halal dan kesucian. Bahkan produk ini dimiliki sepenuhnya oleh orang Melayu Islam di Malaysia.

3. Adakah produk ini bebas Mercury & Hydroquinone?

Ya, JUMEA Scar Gel 100% bebas dari bahan kimia merbahaya seperti Mercury & Hydroquinone.

4. Berapa lama untuk lihat kesan?

Kesan adalah berbeza mengikut individu. Tapi biasanya 2 minggu pertama dah boleh lihat kesan positif yang anda harapkan.

5. Adakah sesuai untuk parut lama?

Kami lebih mengesyorkan JUMEA Scar Gel ini disapu pada parut yang baru untuk lihat kesan yang optimum. Namun, anda tetap boleh menggunakan ia untuk parut yang lama tanpa sebarang masalah.

6. Bolehkah ia digunakan lebih 2 kali sehari?

Sekiranya anda terpaksa membasuh bahagian parut kerana mengambil wudhu dan sebagainya, anda boleh sapukan JUMEA Scar Gel ini lebih dari 2 kali sehari.

7. Satu unit boleh dipakai berapa lama?

Setiap satu JUMEA Scar Gel boleh dipakai lebih dari sebulan. Namun ia bergantung kepada kekerapan dan keluasan bahagian parut yang anda sapukan itu.

8. Bagaimanakah tekstur gel ini?

JUMEA Scar Gel ini adalah water-based, ianya dijamin tidak berminyak dan menyerap dalam 1 minit.

9. Adakah ianya boleh dicampur dengan produk lain?

Ya boleh, anda boleh sapukan gel ini bersama produk skin care lain tanpa sebarang masalah.

10. Adakah ianya boleh dipakai di selain bahagian wajah?

Ya boleh, anda boleh gunakan di sebarang bahagian parut & tidak terhad pada wajah saja.

11. Adakah ianya sesuai untuk selulit?

11. Adakah ianya sesuai untuk selulit?

12. Adakah rasa panas pada kulit jika sapu gel ini?

Tidak sama sekali, JUMEA Scar Gel tidak akan menyebabkan rasa panas pada kulit.

13. Bolehkah ianya disapu pada jerawat?

Boleh, JUMEA Scar Gel juga mampu mengecutkan jerawat