🚀DISKAUN ULANG TAHUN 68% !!! + 5 FREEGIFT + FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

LUPAKAN LASER DAN RAWATAN
MAHAL 
UNTUK HILANGKAN PARUT
DI WAJAH ANDA

Kini ada ramuan selamat dan sangat berkesan tanpa sebarang kesakitan yang akan
memudarkan parut seawal 
7 hari

Bukan senang nak cover muka kalau ada parut dan bekas jerawat.

Pakai make up tebal-tebal
pun masih nampak

Nak pilih tudung dan baju memang susah

sebab parut yang jelas menyebabkan tak

cantik

Nak pergi kerja pun rasa tak

confident

Kalau ada meeting atau

jumpa client memang

serba-salah rasanya

Paling stress kalau ada

orang tenung-tenung muka

lama-lama

Dah cuba macam-macam

cara dah!

Produk melambak satu pun tak jadi…


Nak pakai laser mahal.


Sakit pula tu…dan belum tentu terjamin menjadi


Huh, stressss nyer!

Sekarang anda tak perlu risau!

Kami ada penyelesaiannya
Memperkenalkan...

SCAR GEL

9 Fungsi Jumea Scar Gel yang akan membantu anda menghilangkan parut di wajah.

Menjaga Kulit Daripada

Kerosakan UV

Menggalakkan Pertumbuhan

Sel-Sel Kulit Yang Sihat

Menyekatakan Tona Kulit Dan

Menaikkan Seri Wajah

Menjadikan Kulit Kelihatan
Berseri Dan Glowing

Meningkatkan Pengeluaran

Kolagen

Melawan Kerosakan Radikal

Bebas dan Tanda-Tanda

Penuaan

Mencerahkan Tompok Hitam

Merawat Kulit dan Luka

Mengurangkan Kesan Parut

3 ramuan utama Jumea Scar Gel yang sangat berkesan menghilangkan parut dan bekas jerawat

Ekstrak Bunga

Chamomile

Ekstrak Bawang

Aloe Vera

Kajian menunjukkan gabungan ekstrak bawang dan chamomile sangat membantu merawat pudarkan parut dengan berkesan

Satu-satunya produk yang menggunakan formula seumpama ini.

Lepas ini anda tak payah susah-susah nak cover
muka
anda dengan make up tebal lagi.

Touch up sikit-sikit pun dah jadi

Nak jumpa orang pun tak malu

Nak pilih tudung dan baju apa 

pun senang matching

Nak keluar dengan make up nipis atau tanpa makeup pun takde masalah!

9 sebab kenapa Jumea Scar Gel best

sangat dipakai


Tidak Melekit

Cepat Meresap

Water Base


Tidak Berminyak


Mempunyai “Cooling Effect”

Mudah Di Urus (TIDAK MELELEH)

Boleh Pakai Make Up

Dalam Bentuk Gel

Kecil & mudah dibawa

Ini bukan produk timbang kilo!

Jumea Scar Gel mendapat kelulusan dan pengtirafan daripada KKM. Gunakan tanpa sebarang kerisauan.

Sehingga kini seramai

58,379

pengguna yang gembira telah mendapatkan

manfaat nya.

Lihat sahaja apa kata mereka yang telah

menggunakan Jumea Scar Gel

“3 hari dah nampak makin pudar”

“Parut jerawat saya

makin pudar”

“4 hari dah nampak

kesan pudar”

“Parut dari form 4 makin pudar lepas 2 minggu pakai”

“Parut jerawat lubang dah mula pulih”

“1 week guna nampak sangat perubahan dia”

Tiada sebarang risiko menggunakan Jumea Scar Gel

Jika tak berkesan, kami akan kembalikan 100% wang anda tanpa banyak soal.

Special gift kepada anda yang baru FIRST TIME nak guna JUMEA Scar Gel

5 FREEGIFT bernilai RM5 setiap satu

  • 3 helai 3ply mask muka

  • 1 Make Sponge Puff yang lembut

  • 1 Unicorn Makeup Bag

Gift ini terhad sementara stok masih ada. Lepas habis sebarang rayuan tak akan diterima.

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG

SAMPAI, AMACAM?

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan? 

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam

website ni, dan bayar pada posmen bila barang 

anda sampai nanti. 

  1. Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima. 
  2. Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen DHL ketika barang sampai. 
  3. Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran. 
  4. Tambahan RM10 untuk COD

Jangan biarkan parut wajah mengurangkan keyakinan anda.

Bertindak cepat!

Tampil lebih menawan

Dapatkan JUMEA Scar Gel

Hapuskan parut jerawat sekarang!

JIMAT! 68 %
JUMEA Scar Gel (COMBO)
RM315.00 MYRRM100.00 MYR
  • Memudarkan Parut Jerawat

  • 100% FREE Postage

  • Money-back Guarantee

  • 5 FREEGIFT

  • Sunscreen Memutih dan GLOW

  • Melindungi kulit daripada UVA & UVB

  • SPF 50 & PA ++++

Tawaran Tamat Dalam

00Days
00Hours
00Minutes
00Seconds
Sale Off
JUMEA Scar Gel (DUAL)
RM210.00 MYRRM80.00 MYR
  • Memudarkan Parut Jerawat

  • 100% FREE Postage

  • Money-back Guarantee

  • 5 FREEGIFT

Tawaran Tamat Dalam

00Days
00Hours
00Minutes
00Seconds
Sale Off
JUMEA Scar Gel (Trial Set)
RM105.00 MYRRM60.00 MYR
  • Memudarkan Parut Jerawat

  • 100% FREE Postage

  • Money-back Guarantee

  • TIADA Freegift

Tawaran Tamat Dalam

00Days
00Hours
00Minutes
00Seconds

1. Adakah produk ini dijamin selamat?

Ya, JUMEA Scar Gel telah didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor kelulusan iaitu NOT200806545K. Gunakan dengan yakin.

2. Adakah produk ini dijamin halal?

Ya, kami amat menitikberatkan perihal halal dan kesucian. Bahkan produk ini dimiliki sepenuhnya oleh orang Melayu Islam di Malaysia.

3. Adakah produk ini bebas Mercury & Hydroquinone?

Ya, JUMEA Scar Gel 100% bebas dari bahan kimia merbahaya seperti Mercury & Hydroquinone.

4. Berapa lama untuk lihat kesan?

Kesan adalah berbeza mengikut individu. Tapi biasanya 2 minggu pertama dah boleh lihat kesan positif yang anda harapkan.

5. Adakah sesuai untuk parut lama?

Kami lebih mengesyorkan JUMEA Scar Gel ini disapu pada parut yang baru untuk lihat kesan yang optimum. Namun, anda tetap boleh menggunakan ia untuk parut yang lama tanpa sebarang masalah.

6. Bolehkah ia digunakan lebih 2 kali sehari?

Sekiranya anda terpaksa membasuh bahagian parut kerana mengambil wudhu dan sebagainya, anda boleh sapukan JUMEA Scar Gel ini lebih dari 2 kali sehari.

7. Satu unit boleh dipakai berapa lama?

Setiap satu JUMEA Scar Gel boleh dipakai lebih dari sebulan. Namun ia bergantung kepada kekerapan dan keluasan bahagian parut yang anda sapukan itu.

8. Bagaimanakah tekstur gel ini?

JUMEA Scar Gel ini adalah water-based, ianya dijamin tidak berminyak dan menyerap dalam 1 minit.

9. Adakah ianya boleh dicampur dengan produk lain?

Ya boleh, anda boleh sapukan gel ini bersama produk skin care lain tanpa sebarang masalah.

10. Adakah ianya boleh dipakai di selain bahagian wajah?

Ya boleh, anda boleh gunakan di sebarang bahagian parut & tidak terhad pada wajah saja.

11. Adakah ianya sesuai untuk selulit?

11. Adakah ianya sesuai untuk selulit?

12. Adakah rasa panas pada kulit jika sapu gel ini?

Tidak sama sekali, JUMEA Scar Gel tidak akan menyebabkan rasa panas pada kulit.

13. Bolehkah ianya disapu pada jerawat?

Boleh, JUMEA Scar Gel juga mampu mengecutkan jerawat

All Rights Reserved by

JUMEA Marketing (SSM: 0028576699-D)

No.11, Palma 2, 

Taman Pulai Hijauan, 81110, 

Johor Bahru, Johor. 

Tel: +6019-290 5089 | Email: jumeasunscreen@gmail.com